Antena Căutare

Află ce spune zodiacul TURCESC despre personalitatea ta. Nativii aceştia sunt extrem de posesivi şi geloşi!

Puţini au habar că exista un zodiac turcesc, total diferit de cel cu care suntem obişnuiţi. Iată care sunt semnele şi ce spun astrele despre personalitatea ta

Puţini au habar că exista un zodiac turcesc, total diferit de cel cu care suntem obişnuiţi. Iată care sunt semnele şi ce spun astrele despre personalitatea ta

Dacă te-ai născut în zilele de 01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 – eşti în zodia Tengri
Dacă te-ai născut în zilele de 02, 07, 12, 17, 22, 27 – eşti în zodia Umay
Dacă te-ai născut în zilele de 03, 08, 13, 18, 23, 28 – eşti în zodia Erlik
Dacă te-ai născut în zilele de 04, 09, 14, 19, 24, 29 – eşti în zodia Ay Dede
Dacă te-ai născut în zilele de 05, 10, 15, 20, 25, 30 – eşti în zodia Mergen

TENGRI: aceşti nativi nu știu ce-i aia concurență, ce înseamnă să pierzi. Sunt persoane foarte inimoase și săritoare, însă nu ajută pe oricine. Să câștigi încrederea unei persoane născute sub acest semn turcesc poate fi o chestiune de ani de zile.

UMAY: cei născuţi sub acest semn sunt cei mai familişti din zodiac. Vor să fie întotdeaunaînconjurati de oameni, fie că sunt rude sau prieteni.

ERLIK: sunt misterioşii zodiacului. Au un magnetism aparte, o strălucire care reiese din simpla lor prezență. Aceste persoane reușesc să acapareze atenția tuturor fără să facă ceva deosebit. Sunt extrem de încrezătoare în forțele lor proprii.

AY DEDE: acestor nativi le place să experimenteze mereu lucruri noi, iar asta e valabil și în relațiile de prietenie/ iubire. Urăsc trădarea și urăsc falsitatea, ăla că nu e de mirare că își atrag și foarte multe antipatii, mai ales când spun ce au pe suflet.

MERGEN: pot duce la bun sfârșit strategii extrem de complicate și de complexe. În dragoste pot deveni extrem de posesivi, însă doar dacă au certitudinea că partenerul de viață are tendinţa de a căuta alte experienţe.

Te-ai întrebat vreodată? De ce ţi se încreţesc degetele când stai prea mult în apă... DESCOPERIRE uluitoare în Gorj, făcută de un localnic. Era, poate, cel mai folosit obiect din perioada dacică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x