Antena Căutare

Ai grijă să nu le superi, pentru că se dezlănţuie "furtuna"! Ele sunt cele mai rele femei din zodiac

Te întrebi care sunt cele mai dificile femei din zodiac? Ei bine, cele născute în zodia Peşti, Scorpion, Fecioară şi Capricorn au o personalitate schimbătoare, nu sunt uşor de mulţumit, aşa că trebuie să ai grijă cu ele.

Te întrebi care sunt cele mai dificile femei din zodiac? Ei bine, cele născute în zodia Peşti, Scorpion, Fecioară şi Capricorn au o personalitate schimbătoare, nu sunt uşor de mulţumit, aşa că trebuie să ai grijă cu ele.

Femeia Scorpion este cap de listă. Deosebit de răzbunătoare, aceasta este fixată pe secrete, nu uită şi nu iartă. Este suspicioasă, explozivă şi obsedată de control pe toate planurile. Îşi satisface orgoliul umilind persoanele din jur, iar o înfrângere verbală din partea ei va fi mai rea decât o bătaie cruntă. Are un stil foarte răutăcios de a-şi exprima părerile şi are grijă să îţi distrugă încrederea.


Femeia Peşti se alătură şi ea topului, pentru că este regina dramei. Are o personalitate naivă, iar o relaţie stabilă nu o împiedică să îşi facă de cap. Se minte singură că aventura din ziua respectivă este singura ei iubire adevărată, chiar dacă focul pasiunii a ţinut doar o oră. Pare o adevărată martiră, complet neajutorată şi nepământeană, dar are structură de oţel. Când se enervează, atacă violent, după care se retrage în umbrele adâncurilor.

Nimic nu este suficient de bun pentru femeia Fecioară. Este critică, răutăcioasă şi cârcotaşă. Spune lucrurilor pe nume, este bârfitoare şi foarte uşor de iritat. Obsedată de mărunţişuri, are talent sa dea sfaturi pe care nu le cere nimeni şi are o atitudine greu de suportat. Mai multe detalii aflaţi AICI!

Dovada clară că pisicile au NOUĂ VIEȚI! S-a întors acasă la CINCI ZILE după ce a fost înmormântată, însă acum arată ca u... ŞOCANT! Ce au descoperit în corpul unui copil de 16 luni! Radiografia i-a speriat până și pe medici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x