Antena Căutare

Ai probleme cu internetul? Rechinii sunt de vină: Fiarele rod cablurile de pe fundul oceanelor!

În ultima perioadă, au avut loc pene serioase de internet în mai toată lumea. Vinovații pentru acestea sunt nimeni alții decât rechinii din oceane.

În ultima perioadă, au avut loc pene serioase de internet în mai toată lumea. Vinovații pentru acestea sunt nimeni alții decât rechinii din oceane.

Rechinii au prin gustul pentru cablurile de fibră optică încă din 1987. Atunci, New York Times scria despre pasiunea lor pentru rosul acestora: ”rechinii au dat dovadă de o poftă inexplicabilă pentru rosul noilor cabluri de fibră optică ce sunt montate pe fundul oceanul, legând Statele Unite, Europa și Japonia”.

Acești monștri din adâncuri continuă să strice cablurile, provocând întreruperea conexiunii la internet în diferite colțuri ale lumii. Informația a fost confirmată de un manager de la Google.

Acesta a mai spus că firma la care lucrează a luat hotărârea de a îmbrăca toate cablurile dein Oceanul Pacific într-un material similar cu cel folosit pentru fabricarea vestelor antiglonț. Astfel, acestea ar fi protejate de atacurile rechinilor.

August 2014, luna ciudățeniilor! Evenimente astronomice rare și superstiții ale ultimelor zile de vară... Săgetătorii plătesc scump greșelile din trecut! Horoscopul pentru bani și carieră, în săptămâna 18-24 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x