Antena Căutare

Alege o piatră și află ce spune asta despre tine! Un test de personalitate pe care nu trebuie să-l ratezi!

Iată un test de personalitate de-a dreptul inedit. Alege piatra preferată din imagine și apoi află ceva de-a dreptul incredibil despre tine!

Alege o piatră și află ce spune asta despre tine! Un test de personalitate pe care nu trebuie să-l ratezi!
Tu ce piatră alegi?

Iată un test de personalitate de-a dreptul inedit. Alege piatra preferată din imagine și apoi află ceva de-a dreptul incredibil despre tine!

Piatra #1

Prima piatră este opalit. Ea spune despre tine că aspiri spre locații liniștite, departe de agitația civilizației. Simți nevoia de libertate, de a te deconecta și de a găsi pacea interioară.

Piatra #2

Cea de-a doua piatră este malachitul. Schimbări majore se arată la orizont, iar multe dintre ele vor fi de natură spirituală. Sunt posibile unele schimbări și în viața amoroasă. Este un moment bun să analizezi alegerile ce hotărăsc cursul vieții.

Malachitul este o piatra de culoare verde

Piatra #3

Cea de-a treia piatră este piatra soarelui. Dacă ai fost atras de ea înseamnă că ești un optimist convins. Viitorul pentru tine este luminos. Asigură-te că petreci mult timp absorbind puterea vindecătoare a luminii soarelui. Nu-ți pierde buna dispoziție!

TEST de PERSONALITATE! Alege-ți frunza și află ce spune ea despre tine. Vei fi surprins de ADEVĂR!

Piatra #4

Cea de-a patra piatră este obsidian mahon. Dacă ești atras de această piatră, subconștientul încearcă să-ți transmită că e timpul să renunți la vechiile obiceiuri, rutine și e timpul să-ți creezi o viață nouă. Nu uita cât ești de norocos și nu lăsa gelozia să-ți controleze viața.

Obsidianul are o culoare aparte

Piatra #5

A cincea piatră se numește howlit. Fii deschis spre mesaje “din lumea de dincolo“. Aceste mesaje pot proveni de la persoane dragi, rude sau alte ființe lumești trecute în neființă. Ține un jurnal de vise și fii atent la viziuni sau coincidențe.

Piatra #6

Ultima piatră se numește piatra de jasp. Această piatră spune despre tine că ești o persoană amuzantă, iubitoare și că trebuie să încerci să fii mai activ în viața de zi cu zi. Caută mereu aventuri și fă-ți prieteni noi. Distracția este cheia unei zile reușite.

Află AICI mai multe detalii!

Imagini șocante. O fetiță de 15 ani arată ca o femeie de 90 de ani!... Cea mai frumoasă poveste de dragoste scrisă de Mircea Cărtărescu: „Era tânără și dorită de bărbați. S-a îndrăgostit nebu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x