Antena Căutare

Alți copilași de vârsta ei plâng la „Moartea căprioarei”, însă această fetiță se bucură și e lăudată când împușcă una! Are vânatul în sânge!

O fetiță din Texas de numai șapte anișori a fost antrenată de doi ani să folosească o pușcă. Cel care îi dă lecții și o învață să tragă drept la țintă este chiar tatăl ei!

O fetiță din Texas de numai șapte anișori a fost antrenată de doi ani să folosească o pușcă. Cel care îi dă lecții și o învață să tragă drept la țintă este chiar tatăl ei!

La numai șapte anișori, micuța a împușcat o căprioară în sălbăticie, iar tatăl ei a ținut să imortalizeze momentul și să-l posteze pe Facebook.

Bărbatul din Texas, Cody Klapper, şi-a antrenat fiica încă de acum doi ani să tragă cu armele de vânătoare. Acum, la șapte ani, micuța privește orice potențial vânat ca pe un adevărat trofeu, iar tatăl o încurajează și o laudă de fiecare dată.



Faptul că tatăl îşi încurajează fetiţă la o vârstă la care copiii din alte părţi ale lumii plâng la “Moartea Căprioarei” să omoare un animal şi să privească asta că pe o reuşită şi să dorească să se fotografieze cu “trofeul” ei, contravine oricărui standard de educaţie.

Internauții au fost șocați de detașarea de care dă dovadă fetița.

Sursă: Daily Mail

Avea 105 ani! A murit CLAIRE HOLLINGHWORTH, primul om care a anunțat declanșarea celui de-al DOILEA RĂZBOI MONDIAL!!!... Sexy Fachira s-a jucat cu focul în sutien, la -10 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x