Antena Căutare

Andreea Bălan, jurata de la "Te cunosc de undeva!", primul Paște în trei! Fotografia care a pus fanii pe jar

Frumoasa jurată de la "Te cunosc de undeva!"pare mai îndrăgostită ca niciodată! În ziua de Paște, iubitul ei George a postat pe Facebook o fotografie în care li se citește fericirea pe chip. „Intrusul” este cățelușul celor doi, Jack.

Frumoasa jurată de la "Te cunosc de undeva!" pare mai îndrăgostită ca niciodată! În ziua de Paște, iubitul ei, George, a postat pe Facebook o fotografie în care li se citește fericirea pe chip. În fotografie, alături de cei doi îndrăgostiți mai apare un personaj. „Intrusul” este cățelușul celor doi, Jack.

Tinerii au făcut un selfie în trei în drum spre părinții lui George sau ai Andreei. „Ca să fim siguri că mâncăm tot din farfurie, l-am luat si pe Jack cu noi!”, a scris George Burcea la descriere. Poza a primit zeci de Like-uri încă din primele minute de la postare. „Frumușeilor!”, „O pereche reușită!”, le-au scris fanii.

Paște în trei: Andreea, Jack și George

Bat clopote de nuntă?


După ce o parte a presei tabloide a speculat că o bijuterile de pe degetul Andreei ar fi inelul de logodnă pe care George i l-ar fi dăruit Andreei, jurata de la ”Te cunosc de undeva” a decis să facă lumină în această privință.

”Nu ne-am logodit! Am primit multe inele de la George, da rnu ne-am logodit. De altfel, eu mi-am spus, de mai multe ori chiar, opinia cu privire la faptul că nu un act ține împreună un cuplu. Nu țin să fac acte. Sentimentele pure de dragoste sunt suficiente pentru a face o familie și pentru a rămâne împreună pe termen lung”, a declarat Andreea Bălan în urmă cu câteva luni.
Pe Andreea Bălan o puteţi vedea, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la "Te cunosc de undeva!", doar la Antena 1!

Ducesa de Cambridge, model pentru o zi! Kate Middleton a pozat pentru Vogue... Chef de... horoscop? Mai bine, nu! „Berbecule, ești macho, tu treci direct la acțiune?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x