Antena Căutare

Andrei Osanu lovește din nou, dar la sala de sport! Cum arată o ședință de zumba pe o parodie a băieților de la „Noaptea Târziu”!

Mersul la sală sau la fitness nu este întotdeauna o activitate plăcută. Totuși, Andrei Osanu a reușit să transforme orele de sport într-o adevărată plăcere!

Mersul la sală sau la fitness nu este întotdeauna o activitate plăcută. Totuși, Andrei Osanu a reușit să transforme orele de sport într-o adevărată plăcere!

Recent, pe internet a început să circule un clip video în care Andrei Osanu reușește să aducă bunadispoziție clientelor sale din sala de sport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așezați toți frumos în fața oglinzii, mișcările s-au realizat în ritm de „Despacito” (de fapt, în varianta readaptată a băieților de la „Noaptea târziu”).

Două tinere au cumpărat un autobuz vechi și acum tot orașul vine să vadă minunea! Cum s-a transformat mașina

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce show de zile mari a ieșit! Cu siguranță nu vei regreta!

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când săruți! Acesta este detaliul la care nimeni nu se gândește... Un cerc bizar a apărut pe peretele camerei unui tânăr! Ce descoperire uriașă a făcut acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x