Antena Căutare

Anunţul înfiorător care a făcut înconjurul lumii! Omenirea, în PERICOL? Se apropie sfârșitul? Când se va întâmpla totul

Până în 2018, extratereştrii ar putea primi primul mesaj de pe Terra. Savanţi reputaţi avertizează însă că ar putea reprezenta chiar sfârşitul vieţii de pe Pământ.

Până în 2018, extratereştrii ar putea primi primul mesaj de pe Terra. Savanţi reputaţi avertizează însă că ar putea reprezenta chiar sfârşitul vieţii de pe Pământ.

Grupul METI (Messaging Extraterrestrial Intelligences) din San Francisco, California, doreşte să transmită mesaje extratereştrilor până la începutul anului 2018. Proiectul va viza planetele din apropierea stelelor, în special cele pe care cercetătorii le consideră că ar putea susţine apariţia şi evoluţia vieţii. Se pare că principala problemă a astronomilor este reprezentată de modul în care va fi transmis mesajul şi ce va conţine acesta.

Deşi încercările de contactare a presupuselor fiinţe extraterestre pare o idee bună, unii dintre cei mai cunoscuţi cercetători, inclusiv Stephen Hawking, au afirmat că urmările acestei acţiuni ar putea fi periculoase pentru omenire.

''Există posibilitatea ca atunci când încercăm activ să atragem atenţia unei civilizaţii extraterestre inteligente aceasta să fie ostilă,'' a declarat astrofizicianul Lucianne Walkowicz. ''Ar putea reprezenta chiar sfârşitul vieţii de pe Pământ sau ar putea fi un factor care ar ajuta la dezvoltarea calităţii vieţii de pe Terra,', adaugă acesta.

VIDEO! Povestea tulburătoare a fetei-șarpe: „Pielea îmi cade la 45 de zile și îmi apare alta, la fel de odioasă. Nu mai ... Șoc pentru clienții unui restaurant din Elveția: Toaleta era infundată cu bancnote de 500 de euro! Poliția: Banii sunt a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x