Antena Căutare

Apel FĂRĂ PRECEDENT AL AUTORITĂȚILOR! Sute de mii de români ÎȘI POT PIERDE BANII! Atenție la aceste BANCOMATE!

Există o mulțime de cazuri în care este vorba de bancomate cu skimmere sau cu alte tehnologii prin care escrocii te pot lăsa fără bani, iar acum apar metode noi

Există o mulțime de cazuri în care este vorba de bancomate cu skimmere sau cu alte tehnologii prin care escrocii te pot lăsa fără bani, iar acum apar metode noi.

Bancomatele despre care vorbim acum au fost descoperite în Marea Britanie, dar tehnologia poate ajunge destul de repede în multe alte țări, afectând clienți de pe întregul continent și chiar mai departe de atât. Aceste bancomate au o gaură extrem de mică lângă fanta de unde retragi banii, aceasta fiind folosită de o cameră de filmat care îți fură codul PIN atunci când îl introduci.

La începutul lunii martie, mai multe astfel de dispozitive au fost găsite în cadrul bancomatelor, fiind instalate discret, în mai multe locuri de unde putea fi filmat cu ușurință codul PIN. Asta ne reamintește că trebuie să verificăm întotdeauna bancomatele, pentru a descoperi semne care ar putea arăta că dispozitivul nu este sigur, scrie playtech.ro.

Noile sisteme de furt instalate pe aceste bancomate ne arată că aceste metode de escrocherie nu dau semne că ar dispărea prea curând, ba chiar dimpotrivă. Cei care sunt puși pe fapte mari când vine vorba de furturile de la bancomate se străduiesc să găsească metode din ce în ce mai inventive pentru a fura banii clienților neatenți.

Așa ar arăta cele mai spectaculoase vise ale tale, pe o singură foaie de hârtie! Te uiți și te minunezi!... Lucrurile o iau razna la „iUmor”! „Dumneavoastră nu ați avut bani să mergeți la psiholog și ați zis să veniți la noi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x