Antena Căutare

APOCALIPSA e aproape! Oamenii de știință avertizează că ne paște EXTINCȚIA

Oamenii de ştiinţă vin cu o nouă teorie tulburătoare desprev sfârşitul civilizaţiei. Potrivit acestora dispariţia dinozaurilor şi a trei sferturi dintre plantelele de pe Terra a fost a cincea extincţie în masă şi ultima de o asemea anvergură. Totuşi, aceştia spun că umrează o a şeasea.

Oamenii de ştiinţă vin cu o nouă teorie tulburătoare desprev sfârşitul civilizaţiei. Potrivit acestora, dispariţia dinozaurilor şi a trei sferturi dintre plantelele de pe Terra a fost a cincea extincţie în masă şi ultima de o asemenea anvergură. Totuşi, aceştia spun că urmează o a şasea.

Catastrofa cu cel mai mare impact a avut loc la tranziţia dintre Permian şi Triasic, acum 251 de milioane de ani, marcând sfârşitul erei Paleozoice şi începutul Mezozoicului.

O serie de evenimente a dus la dispariţia a 96% dintre speciile de vieţuitoare marine şi 70% dintre vertebratele de pe uscat, fiind şi singura extincţie cunoscută a insectelor. Din cauza pierderilor de amploare, viaţa de pe Pământ a avut nevoie de mai mult de zece milioane de ani pentru a reveni la normal.

Citește continuarea pe observator.tv!

Gemenii vor avea o zi excelentă! Horoscopul zilei de duminică, 27 iulie... O bătrână trăieşte într-o casă de lut, veche de 200 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x