Antena Căutare

Apocalipsa va avea loc mult mai repede decât credeau oamenii de știință! Ce descoperire au făcut oamenii de știință

Oamenii de știință au făcut o nouă descoperire și susțin că echilibrul atins de Terra în aceast moment va fi distrus, din cauza activității intense a Soarelului.

Oamenii de știință au făcut o nouă descoperire și susțin că echilibrul atins de Terra în aceast moment va fi distrus, din cauza activității intense a Soarelului.

Dacă în prezent planeta noastră a atins un echilibru fragil, eliberând sau blocând cantitatea de energie venită de la Soare pe care o poate absorbi, pe măsură ce activitatea Soarelui va deveni tot mai intensă, în atmosfera Terrestră vor rămâne blocate cantități tot mai mari de energie. Asta va conduce le un efect de seră extrem, care va determina planeta să se supraîncălzească.

Conform previziunilor oamenilor de știință, oceanele vor începe să fiarbă, iar în atmosferă vor fi degajați vapori. Suprafața Terrei va deveni astfel un imens deșert, la fel ca cel de pe Planeta Venus.

Fenomenul se va petrece mult mai repede decât credeau oamenii de știință până acum, avertizează oamenii de știință de la Universitatea Victoria.

Reîntâlnire emoționantă pentru un român! Abandonat la orfelinat, și-a îmbrățișat tatăl după 25 de ani... O țară întreagă îl caută pe Cristi! Care-i treaba cu tânărul care a isterizat mii de români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x