Antena Căutare

Aproape A LEŞINAT când a văzut ce MONSTRU era în baie! Nimeni nu ştie cum a ajuns acolo

Un bărbat din India a fost la un pas de infarct, după ce a avut parte de un şoc imens. În baie, a dat peste un... crocodil uriaş.

Aproape A LEŞINAT când a văzut ce MONSTRU era în baie! Nimeni nu ştie cum a ajuns acolo Galerie
Un indian a găsit un crocodil în baie

Un bărbat din India a fost la un pas de infarct, după ce a avut parte de un şoc imens. În baie, a dat peste un... crocodil uriaş.

"La început, nici nu mi-am dat seama dacă era viu sau nu. Doar stăteam nemişcat şi îngheţat de frică, iar apoi l-am văzut cum clipeşte şi am luat-o la fugă imediat", povesteşte Kalpesh Patel.

Bărbatul a alertat oamenii legii, dar nimeni nu i-a crezut povestea la început. De abia când au văzut cu ochii lor totul, poliţiştii au chemat Protecţia Animalelor, iar reptila a fost dusă într-un lac din apropiere. Acum, a fost demarată o anchetă, pentru a se afla cum a ajuns crocodilul acolo.

GALERIE FOTO- Imaginile GROAZEI! Cum vor arăta marile orașe după APOCALIPSĂ... Vă mai aduceţi aminte de celebrele desene "Pokemon"? Iată restaurantul unde îl poţi mânca pe Pikachu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x