Antena Căutare

Ar putea da orice spargere fără să fie prinsă! Povestea INCREDIBILĂ a femeii INVIZIBILE care s-a născut FĂRĂ AMPRENTE DIGITALE

Amprentele digitale sunt o formă unică de identificare a fiecărei personae . Nici măcar gemenii nu au aceleași amprente. Există însă oameni care suferă de o boală rară și s-au născut fără amprente digitale.

Amprentele digitale sunt o formă unică de identificare a fiecărei personae . Nici măcar gemenii nu au aceleași amprente. Există însă oameni care suferă de o boală rară și s-au născut fără amprente digitale.


Este si cazul unei femei de origine chineză, care a descoperit că nu își poate lua carnetul de conducere din cauza lipsei amprentelor digitale. Zhou trăiește în China și a aflat de curând că este o fantomă în societate. Asta pentru că suferă de adermatoplyphia, o boală genetică rară care se caracterizeaza prin absența amprentelor la mâini și la picioare.

Este cauzată de o mutație genetică si creează o mulțime de dificultăti persoanelor care suferă de ea, din cauza imposibilitășii de a se legitimiza în fața autoritatilor. Mai grav este că boala se transmite genetic, iar fiul femeii manifestă aceleași simptome care ar putea avea probleme majore în a activa normal în societate ori în a călatori în diferite tari.

Din pacate, adermatoglyphia este încă o boală misterioasa pentru medici, care nu reusesc sa depisteze cauzele mutatiei genetice ce duc la absența amprentelor digitale, pentru a putea concepe un tratament pe masură. De aceea, momentan, nu există nicio terapie care să vindece această boală.

Un student la medicină veterinară a cusut pe pielea unui câine un mesaj uluitor! "Eşti nebun? Cum ai putut să faci ... N-ai cum să crezi până nu VEZI cu ochii tăi! Nu este paranormal, e cea mai tare iluzie optică a momentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x