Antena Căutare

Arianna Mile va reprezenta România la “Miss Model of the World”. Galerie foto cu cea mai frumoasă ardeleancă

Arianna Mile, o tânără de 24 de ani din Cluj-Napoca, va reprezenta Romania la “Miss Model of the World” – unul dintre cele mai faimoase concursuri de frumuseţe din lume. Ediţia cu numărul 28 va avea loc în Shenzen în China în perioada 26 octombrie – 7 noiembrie 2016.

Arianna Mile, o ardelencă de 24 de ani din Cluj-Napoca, va reprezenta Romania la “Miss Model of the World” – unul dintre cele mai faimoase concursuri de frumuseţe din lume. Ediţia de anul acesta va avea loc în Shenzen în China, între 26 octombrie – 7 noiembrie 2016.

“Aştept cu nerăbdare să ajung acolo şi să fac cunoştinţă cu cele peste 70 de reprezentante din întreaga lume. Îmi place ideea de competiţie, pentru că în felul acesta îmi testez limitele, dar nu mă dau bătută niciodată. Am mari emoţii, chiar dacă până în prezent am călătorit destul de mult. Aceasta este şi una dintre provocări, să plec mai departe decât mi-aş fi imaginat vreodată. Aştept să ajung în China”, a declarat Arianna pentru cluju.ro.

Pentru Fecioară, Taurul va fi completarea perfectă! Tu știi care sunt cei mai buni prieteni ai zodiei tale?... Toți oamenii planetei, într-o singură filmare de pe Facebook! Așa ceva nu vezi în fiecare zi! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x