Antena Căutare

ARTE MARȚIALE cum nu ai văzut în viața ta! Uite ce poate face acest om! Sfidează MOARTEA la propriu!

Un maestru al artelor marțiale a reușit să uimească o lume întreagă atunci când a arătat modul în care reușește să sfideze moartea.

Un maestru al artelor marțiale a reușit să uimească o lume întreagă atunci când a arătat modul în care reușește să sfideze moartea.

Li Liangbin din China și-a demonstrat incredibilele abilități atunci când a decis să își prindă gâtul într-o sfoară prinsă de un copac și să atârne așa preț de mai multe minute. În mod miraculos, omul are mușchii gâtului atât de antrenați încât acest lucru îl împiedică să se spânzure.

Deși are 49 de ani, maestrul în arte marțiale nu refuză nicio provocare.

„Practic kung fu de când eram copil și, deși acum sunt maestru, îmi place să găsesc mereu noi metode de a-mi antrena și disciplina corpul”

Mai mult decât atât, pentru a putea atârna cu gâtul de sfoară fără să se spânzure, bărbatul a exersat timp de zece ani.

TEST de istețime: În imaginea de mai jos sunt TREI proverbe românești: Mărește și descoperă-le!... Înduioșător până la lacrimi: A primit cadou un tocător de lemn și a fost mulțumit! Ce a urmat pentru copilul sărac te va...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x