Antena Căutare

Așa arată tatuajul ce cântă sau vorbește! Ți-l faci și auzi vocea persoanei iubite sau melodia preferată, oricând dorești!

Oricât de greu ar părea de crezut, cineva a inventat tatuajele ce vorbesc singure și sunt de-a dreptul spectaculoase!

Oricât de greu ar părea de crezut, cineva a inventat tatuajele ce vorbesc singure și sunt de-a dreptul spectaculoase!

Tot ce ai de făcut este să mergi la un salon specializat și să înregistrezi audio vocea, fraza sau sunetele piesei preferate.

Apoi, totul se va transforma într-un desen pe brațul tău. Apoi, cu ajutorul unei aplicații speciale de pe telefonul mobil, camera foto va „tatuajul” și difuzorul va reda întocmai vocea sau sunetele înregistrate!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta este ultima modă în materie de tatuaje și deja mii de oameni din întreaga lume au început să își facă astfel de desene pe piele.

Răzbunarea unui bărbat supărat depășește orice imaginație! Neamțul i-a arătat soției ce înseamnă „împărțim totul pe jumătate”! Tot internetul râde cu lacrimi!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi exact cum stă treaba cu aceste tatuaje!

O tânără a cheltuit o adevărată avere ca să se transforme într-o păpușă de plastic! Cum arată azi femeia care șochează l... La doi ani, fuma două pachete de țigări pe zi. Povestea copilului fumător a șocat mapamondul: ” Se dădea cu capul de per...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x