Antena Căutare

Așa ceva... O companie aeriană a pierdut un pasager!

O companie aeriană din Statele Unite a reușit performanța de a pierde un pasager. Este vorba despre o femeie în vârstă de 85 de ani, care avea nevoie de ajutor pentru a urca în aeronava cu care voia să zboare spre casă, în statul american Denver.

Așa ceva... O companie aeriană a pierdut un pasager!
| Intact Images

O companie aeriană din Statele Unite a reușit performanța de a pierde un pasager. Este vorba despre o femeie în vârstă de 85 de ani, care avea nevoie de ajutor pentru a urca în aeronava cu care voia să zboare spre casă, în statul american Denver, relatează Huffington Post.

O angajată a companiei aeriene i-a promis că o duce până la poarta unde se făcea îmbarcarea. Alice Vaticano, aflată într-un cărucior cu rotile, a crezut că va primi, într-adevăr, ajutor, dar s-a trezit abandonată în aeroport.

”M-a împins și m-a lăsat acolo. Am stat toată ziua în căruciorul cu rotile”, a povestit femeia.

Alice Vaticano a fost observată, într-un final, de câțiva angajați ai companiei aeriene. După ce și-au dat seama de greșeală, au ajutat-o să se îmbarce într-un alt avion și i-au oferit un voucher în valoare de 200 de dolari.

Reprezentanții firmei dau vina pentru ce s-a întâmplat pe o eroare în procesul de check-in și nu ar fi fost avertizați că pasagera se află într-un cărucior cu rotile.

Ai avea curaj să mergi aici? Un templu invadat de şobolani, o atracţie turistică fabuloasă pentru milioane de oameni!... 80 de ani de CĂSNICIE! Află care este SECRETUL fericirii în CUPLU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x