Antena Căutare

Aşa ceva poţi vedea doar o dată-n viaţă! Căderea unui meteorit a fost suprinsă de camerele NASA! VIDEO

Un meteorit intrat în armosferă a fost suprins, marţi noapte, de camerele NASA, inainte ca el să cadă la periferia oraşului Detroit.

Un meteorit intrat în armosferă a fost suprins, marţi noapte, de camerele NASA, inainte ca el să cadă la periferia oraşului Detroit.

Evenimentul a avut loc în jurul orei locale 20.10. Meteoritul a putut fi văzut din New York, dar şi din anumite părţi ale Canadei, potrivit detroitnews.com.

Lumina şi zgomotul provocate de intrarea în atmosferă şi căderea meteoritului au fost sesizate de pe întreg teritoriul statului Michigan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oficialii NASA au confirmat că o cameră a detectat evenimentul, la ora locală 20.08, la Oberlin College din Ohio. În imagine apare o mică bilă albă traversând ecranul până ce un fulger este văzut în momentul impactului.

În jurul aceleiaşi ore, Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) a raportat „M 2.0 Meteorite”, făcând referire la magnitudinea cutremurului local, la aproximativ 8 kilometri de New Haven.

Spectacolul nocturn a fost unul rar pentru Michigan, a spus Bill Cooke de la NASA. „cu siguranţă este vorba despre un meteorit”.

„Pentru Michigan, ele sunt rare, dar în alte părţi ale planetei fenomene de acest fel au loc de câteva ori în fiecare lună”, a mai spus el.

Numeroşi internauţi au publicat pe reţelele de socializare imagini şi mesaje. În plus, au fost multe apeluri la 911.

Specialiştii se aşteaptă acum ca „vânătorii” resturilor corpului ceresc să apară în zonă.

Cazul care face înconjurul lumii. Un copil de 12 ani găseşte o piatră pe care familia o foloseşte ani de zile ca opritor... O păpuşă de porţelan de epocă cât trei apartamente de lux din nordul Bucureştiului? Da, "grozăvia" a fost posi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x