Antena Căutare

Astăzi îl găsești la orice pas! Când a apărut și ce vindea primul automat din lume

În zilele noastre și în graba cotidiană care ne definește, automatele au devenit, încet, încet, cele mai bune prietene ale celor mereu pe fugă.

În zilele noastre și în graba cotidiană care ne definește, automatele au devenit, încet, încet, cele mai bune prietene ale celor mereu pe fugă.

Cafea, sucuri, sandvișuri, dulciuri, ba chiar cărți, pe toate le găsești în aparetele montate strategic la metrou, în stații ale mijloacelor de transport în comun. În fine, în orice spațiu public și aglomerat.

Ei bine, în anul 1931 apărea, în Marea Britanie, primul astfel de automat. Vindea țigări, la bucată, care erau fabricate pe loc, printr-un sistem foarte bine pus la punct. Ineditul era dat de faptul că doritorii primeau țigareta gata aprinsă.

Mașinăria era produsă de compania The Wonder Automatic. Marca de țigarete Black Cat, care se vede tipărită pe capacul automatului, a fost chiar prima companie care și-a vândut produsele prin intermediul acestui automat, scrie jurnalul.ro. Aparatul rasucea pe loc țigaretele și le livra clienților gata aprinse.

Face ASTA în fiecare zi şi e convins că o să trăiască 150 de ani! Un cercetător face experimentul ciudat pe propria piel... „Dă-mi un pumn! Te rog, dă-mi un pumn!” Motivul NEAȘTEPTAT pentru care un artist stă la dispoziția trecătorilor nervoși!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x