Antena Căutare

ATENȚIE, IMAGINI DURE! Nu i-a plăcut gustul și l-a adus înapoi? Momentul în care un crocodil iese la mal, cu un CADAVRU uman ÎN DINȚI, a fost filmat

Un clip a luat cu asalt presa din întreaga lume, asta după ce în imagini a fost surprins un crocodil care purta în dinți, la propriu, trupul neînsuflețit al unui om.

Un clip a luat cu asalt presa din întreaga lume, asta după ce în imagini a fost surprins un crocodil care purta în dinți, la propriu, trupul neînsuflețit al unui om.

Momentul uimitor în care animalul se apropie de țărm cu un cadavru în maxilare a fost făcut public, mai ales că povestea este una incredibilă. Syarifuddin, în vârstă de 41 de ani, se îmbăia în râul Lempake din Indonezia, alături de mai mulți prieteni, când pur și simplu a dispărut, notează Daily Mail. N-a fost de găsit, în ciuda faptul că familia a apelat la ajutorul autorităților, care l-au căutat ore întregi în apele învolburate.

Disperate, rudele au mers la un vrăjitor de magie neagră, specializat în ”vrăji în apă”. Omul chemat în ajutor ar fi aruncat o vrajă pentru ca Syarifuddin să fie adus la mal și, incredibil, acest lucru chiar s-a întâmplat.

Crocodilul care l-ar fi târât sub apă pe bărbat s-a întors la mal, purtând în dinți cadavrul acestuia. Imaginile au devenit virale, regăsindu-se pe edițiile online a mai multor publicații de prestigiu din întreaga lume.

O gravidă în șase luni a șocat planeta cu abdomenul ei super sexy! Pătrățele ca ea nu mai are nimenea!... O blondă super sexy și focoasă s-a suit pe portbagajul lui Morar și a dansat până i-a băgat pe toți în boală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x