Antena Căutare

ATRACȚIE versus COMPATIBILITATE: Ești femeia perfectă pentru zodia lui?

Caracteristicile personalitatii sunt influentate de semnul zodiacal, de aceea cu anumite persoane rezonam, iar cu altele nu putem lega nici macar o discutie. Iata care sunt trasaturile femeii ideale conform zodiei fiecarui barbat si cu ce semne are sanse foarte mari sa formeze o pereche reusita.

Caracteristicile personalităţii sunt influenţate de semnul zodiacal, de aceea cu anumite persoane rezonam, iar cu altele nu putem lega nici măcar o discuţie. Iată care sunt trăsăturile femeii ideale conform zodiei fiecărui bărbat şi cu ce semne are şanse foarte mari să formeze o pereche reuşită, scrie yve.ro

Berbec
Pentru bărbatul din zodia Berbec, femeia ideală are clasa, este manierata, ştie cum să se poarte în societate, îl face să se simtă mândru că sunt împreună, dar în acelaşi timp este şi o bună gospodină. Trebuie să îi acorde atenţie şi sprijin. Pentru el, femeia perfectă este, de multe ori Leu, Săgetător sau Balanţă.

Taur
Bărbatului din zodia Taur îi place femeia misterioasă, interesantă, care îi stârneşte curiozitatea şi îi menţine interesul, dar care în acelaşi timp îi tolerează caracterul secretos şi îi ghiceşte starea de spirit, deoarece este introvertit. Face pereche foarte bună în general cu femeia Capricorn, Fecioara sau Scorpion.

Gemeni
Femeia perfectă pentru bărbatul din zodia Gemeni este aceea care se poartă natural cu el, îi suportă capriciile şi nu îl sâcâie; trebuie să aibă nervi ţări şi să îi placă provocările, iar în acelaşi timp să îşi păstreze ea însăşi o latura misterioasă, care să îi stârnească imaginaţia. Face casă bună cu femeia Balanţă, Vărsător sau Leu.

Rac
Nativul din zodia Rac se simte atras de femeia sinceră, veselă, sigură pe ea, intuitivă, care îi menţine viu interesul şi îl sprijină în idealurile sale; această trebuie să aibă o natură grijulie, să îi pese de ceea ce se întâmplă cu el. Femeia perfectă pentru el este deseori o nativă Capricorn, Scorpion sau Peşti.

Leu
În viziunea acestuia, femeia perfectă este aceea care are răbdare cu el, îl temperează, îl înţelege, care îi face complimente şi îl admira; adoră femeia frumoasă, atractivă, care îl face să se simtă admirat pentru că se află la braţul lui şi care are aceleaşi idealuri că şi el. Sunt şanse mari că acea femeie să fie Berbec, Săgetător sau Vărsător.

Fecioara
Pentru bărbatul din zodia Fecioara, femeia cu care se potriveşte cel mai bine este aceea care se poartă delicat cu el, care este sinceră şi are încredere în ea însăşi. Îl atrage femeia interesantă, care are suflet bun şi este perfecţionistă, de aceea este posibil că o femeie Peşti, Taur sau Capricorn să fie exact aceea de care are nevoie.

Balanţă
Bărbatul născut în zodia Balanţă preferă femeia sinceră, inteligenţă, care nu exagerează şi nu este ostentativă. O femeie care citeşte, iubeşte artă şi muzică are cele mai mari şanse să îl cucerească, iar dacă îi oferă atenţie şi îl ascultă atunci când vorbeşte, este cu atât mai încântat de ea. Cea mai bună partenera pentru el este din Berbec, Gemeni sau Vărsător.

Scorpion
În viziunea acestuia, femeia perfectă este aceea care îi înţelege natură complexă, care îi acordă intimitate, îl respectă şi îl admira. Visează la acea femeie misterioasă şi interesantă care îl provoacă, însă fără a îl trata cu superioritate, deoarece îi place să aibă el ultimul cuvânt. Face o pereche extraordinară cu o femeie Peşti, Rac sau Fecioara.

Săgetător
Bărbatul Săgetător găseşte că fiind perfectă acea femeie care nu îl sufocă, îi oferă spaţiu şi îl face să radă. O femeie cu personalitate puternică, aventuroasă, îi va atrage atenţia. Această trebuie să aibă o fire optimistă şi veselă, să îi înţeleagă pasiunile şi idealurile. Partenera ideală poate fi din zodiile Gemeni, Berbec sau Leu.

Capricorn
Bărbatul Capricorn consideră ideală femeia care îi oferă atenţie şi îl face să se simtă ascultat, înţeles şi care este adeptă unui stil de viaţă simplu. Adoră femeia care rade la glumele sale, care are un spirit vesel şi optimist, se îmbracă bine şi îl face să se simtă în centrul atenţiei. O femeie din zodiile Rac, Taur sau Fecioara ar putea fi exact persoană pe care o caută.

Vărsător
Pentru bărbatul născut în zodia Vărsător, femeia perfectă este sinceră, decentă, de încredere, care îi înţelege toanele şi care se poate înţelege bine şi cu prietenii săi. Îl atrage femeia aventuroasă, pasională, frumoasă şi atrăgătoare. Perechea lui potrivită se poate regăsi în zodiile Gemeni, Balanţă sau Leu.

Peşti
Bărbatul din zodia Peşti o consideră ideală pe acea femeie care nu este geloasă, îi oferă spaţiu, îl înţelege din punct de vedere emoţional, dar nu exagerează cu alintul; îi place femeia misterioasă, frumoasă, prezentabilă, dar care este în acelaşi timp şi o bună gospodină. Sunt şanse mari că partenera perfectă să fie din zodiile Fecioara, Scorpion sau Rac.

Citește și: HOROSCOP: Zilele norocoase în aprilie pentru fiecare zodie

VIDEO INEDIT! Oricine poate încerca trucul ăsta! A înfăşurat un ou în mătase colorată, iar rezultatul este absolut FANTA... Misao Okawa, cea mai bătrână persoană din lume, a murit la 117 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x