Antena Căutare

Atragi bărbații ca un magnet? E clar, TU ești cea mai sexy femeie a horoscopului!

Femeia deține toate armele pentru a cuceri un bărbat, însă nu toate au acel sex-appeal pe îi dau gata pe reprezentanții sexului puternic. E clar că unele domnișoare sau doamne îi "fac" din priviri, iar acestea sunt, de cele mai multe ori, femeile de top ale horoscopului.

Femeia deține toate armele pentru a cuceri un bărbat, însă nu toate au acel sex-appeal pe îi dau gata pe reprezentanții sexului puternic. E clar că unele domnișoare sau doamne îi "fac" din priviri, iar acestea sunt, de cele mai multe ori, femeile de top ale horoscopului.

Top 3 cele mai sexy zodii, atunci când vine vorba de senzualitate:

1. Femeia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Șarmul femeii scorpion este definiția sex apealului. Aerul sau misterios îi face pe ceilalți să se întrebe: „Oare ce ascunde?” Acest aer misterios îi stârnește foarte tare pe bărbați, ei vor vrea să descopere ce se ascunde sub privirea ei senzuală. Femeia Scorpion se reinventează tot timpul, ceea ce o face să fie tot timpul atrăgătoare și incitantă. Are un aspect fizic plăcut, o anume delicatețe a mișcărilor care trădează același mister atractiv. Femeia Scorpion este mult captivata de latură mistică a vieții, ceea ce este de asemenea foarte incitant pentru celălalt sex.

2. Femeia Leu (23 iulie – 22 august)

Femeia Leu este foarte exotică prin tot ceea ce exprimă. Este colorată, plină de viață, dinamică. Își cunoaște foarte bine calitățile. O femie din Zodia Leu va ieși în orice circumstanță în evidența. Femeia Leu degaja o energie incredibilă. Leoaicele nu au neapărat o frumusețe clasică, dar atractivitatea pe care o exercită este devastatoare. Ele cuceresc prin zâmbetul lor, prin modul cum te privesc și siguranță de șine. Strălucesc oriunde s-ar află, știu să fie feminine și să folosească cu măiestrie limbajul filtrului.

3. Femeia Taur (20 aprilie – 20 mai)

Femeile din Zodia Taurului sunt patronate de senzuală Venus. Aceste femei sunt foarte conectate la instinctele lor, sunt sentimentale și sunt conștiente de atractivitatea trupului lor. Le place să se îmbrace cu bun gust și sunt atrase de zonă artelor. Femeile din această zodie sunt o combinație surprinzătoare de putere interioară și vulnerabilitate. Au un suflet bun, atent, în același timp sunt foarte sexy. Ele știu ceea ce își doresc și construiesc cu atenție și răbdare drumul pentru a ajunge la acel ceva. Aceste femei cunosc puterea cuvintelor și le folosesc cu gentilețe.

Citește și: Horoscopul calitatilor pentru toate zodiile

Realizare uriaşă în domeniul ştiinţei! Cercetătorii americani au reuşit să facă obiectele invizibile... Un vițel s-a născut cu cifra șapte marcată pe frunte: Iată ce nume de fotbalist a primit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x