Antena Căutare

Au revoluționat lumea cu invențiile lor, dar au plătit cu prețul vieții. Geniile care au fost omorâte de propriile experimente

Mințile strălucite dnasc mari descoperiri, dar uneori acest lucru vine cu un preț. Mai jos sunt câțiva dintre inventatorii care au fost trădați de propriile lor invenții.

Mințile strălucite nasc mari descoperiri, dar uneori acest lucru vine cu un preț. Mai jos sunt câțiva dintre inventatorii care au fost trădați de propriile lor invenții.

Marie Curie a descoperit radiul, în 1898. A fost laureată Nobel pentru știință, în două domenii diferite - chimie și fizică.

În timpul Primului Război Mondial, ea a înființat primul centru militar radiologic. În 1934, a murit din cauza expunerii la radioactivitate care i-a fost adusă în timp ce transporta tuburi de radium în buzunare în timpul cercetărilor sale.

Galileo Galilei este numit "tatăl fizicii moderne". Munca sa în domeniul îmbunătățirii telescopului a fost extraordinară și a deschis ușile Universului pentru generațiile următoare, cu un preț, însă. Vederea i-a fost afectată. A fost fascinat de soare și a petrecut ore întregi uitându-se la el. Retinele i-au fost lezate. Din această cauză a orbit, iar acest lucru i-a grăbit moartea.

Thomas Andrews

Cel care a proiectat vasul Titanic a murit în 1912, când nava pe care a creat-o s-a izbit de un aisberg.

Foto: trendingpost

Învață să îți faci singur, acasă, decorațiunile de Crăciun. Cum să pregătești coronițele pentru sărbători... Îi lovește săgeata lui Cupidon în 2018! Acestea sunt zodiile care își găsesc jumătatea! Se lasă cu iubiri ca-n filme și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x