Antena Căutare

Au trăit ȘOCUL vieții lor! Au fost ÎNGROZIȚI de ce au găsit în trupul DESHUMAT al fiului lor

Părinții unui tânăr sunt îngroziți de ce au descoperit când au exhumat cadavrul fiului lor. În loc de organe , băiatul era "îndesat" cu ziare, asemenea unui coş de gunoi.

Părinții unui tânăr sunt îngroziți de ce au descoperit când au deshumat cadavrul fiului lor. În loc de organe , băiatul era "îndesat" cu ziare, asemenea unui coş de gunoi.

Kenneth si Jacquelyn Johnson sunt părinţii unui atlet american de 17 ani care a fost găsit mort în sala de sport, înfăşurat într-un covor, fără urme de violenţă.Autoritățile au decis că băiatul a murit sufocat în interiorul covorului rulat, după ce s-a băgat înăuntru pentru a-şi recupera pantoful.


Părinții nu au crezut această ipoteză și convinși că fiul lor a fost ucis, au dechis exhumarea lui pentru realizarea unei noi autopsii. Cei doi au fost însă şocaţi în momentul în care au văzut că în locul creierului, inimii, plămânilor şi ficatului se aflau ziare.

Au trecut prin momente groaznice: "Suntem foarte dezamăgiţi. Când l-am îngropat pe Kendrick, am crezut ca îl îngropăm pe Kendrick, nu jumătate din el" spune tatăl băiatului .


Sursa: Daily Mail

Atenție mare în luna noiembrie, căci vin vremuri grele pentru zodii! Boli, conflicte și ghinion la orice pas! Când sunt ... Camerele secrete, ascunse în avion. Niciun pasager nu are acces acolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x