Antena Căutare

Au văzut ceva neobișnuit în apropierea Soarelui și și-au făcut cruce! Videoul NASA care a șocat planeta!

Sunt puține fenomene cosmice cu adevărat impresionate, dar Soarele le are pe unele dintre cele mai frumoase, după cum se vede și în videoul NASA. Potrivit NASA, Soarele a emis erupții de clasa X, cea mai intensă categorie de erupții, și a perturbat semnalele GPS și radio. Cea de-a doua erupție a fost evaluată ca X9.3 și a fost cea mai puternică din ultimul deceniu. Ca să-ți faci o idee despre intensitate, în 2003, a fost înregistrată una X28, cea mai puternică de până acum, după cum susține NASA. Ambele au fost detectate de Observatorul Dinamicilor Solare al NASA

Sunt puține fenomene cosmice cu adevărat impresionate, dar Soarele le are pe unele dintre cele mai frumoase, după cum se vede și în videoul NASA.

Potrivit NASA, Soarele a emis erupții de clasa X, cea mai intensă categorie de erupții, și a perturbat semnalele GPS și radio. Cea de-a doua erupție a fost evaluată ca X9.3 și a fost cea mai puternică din ultimul deceniu. Ca să-ți faci o idee despre intensitate, în 2003, a fost înregistrată una X28, cea mai puternică de până acum, după cum susține NASA. Ambele au fost detectate de Observatorul Dinamicilor Solare al NASA.

Cele două erupții au fost produse de pata solară 2673 și au perturbat puternic comunicațiile radio de pe Pământ. Astronomii nu erau siguri însă dacă aceste explozii de clasă X au produs și ejecții de masă, deoarece observatoarele folosite pentru a privi Soarele sunt în afara contactului cu Pământul. Asta până când au privit seara cerul și au văzut fenomenul produs după un astfel de eveniment: aurorele, conform Smithsonian.

Vezi ce fenomen nebun a surprins NASA!

Explicație șocantă pentru zgomotul uraganului Irma. ”Planeta încearcă să ne spună ceva!” Acestea sunt sunetele groazei |... Zodia de care să nu te îndrăgosteşti niciodată! Nativii aceştia sar din floare în floare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x