Antena Căutare

Automatul de mașini de lux este noua senzație! Apeși pe buton și bolidul ajunge la picioarele tale!

Vrei să impresionezi o domniță la întâlnire și totuși ești pe fugă? Oricât de greu ar părea de crezut, există un automat cu mașini de lux de închiriat!

Vrei să impresionezi o domniță la întâlnire și totuși ești pe fugă? Oricât de greu ar părea de crezut, există un automat cu mașini de lux de închiriat!

Minunea are 15 etaje înălțime și găzduiește mașini de lux precum Porsche, Bentley sau Ferrari. Automatul este în Singapore și îți dă șansa să închiriezi în doar câteva minune un bolid.

Cei care au proiectat clădirea spun că au intenționat să construiască totul astfel încât să facă economie de spațiu, mai ales într-un oraș aglomerat precum Singapore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum se face?

Simplu! Mergi acolo, alegi mașina din mai bine de 60 de exemplare disponibile și, după câteva clickuri pe un touchscreen, bijuteria apare la picioarele tale!

Asta da tehnologie! :)

Cupidon, legenda sa şi motivele pentru care poartă aripi şi este copil. Tu ştiai?... VIDEO EMOȚIONANT: Un tânăr îmbrățișează toți câinii maidanezi pe care-i întâlnește, pentru a le oferi dragostea de care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x