Antena Căutare

Averea URIAȘĂ lăsată de o italiancă unui român. Ce a făcut bărbatul pentru atâția bani

Un român de 47 de ani a devenit bogat peste noapte, după ce o italincă i-a lăsat o avere impresionantă. Bărbatul avusese grijă de Paula Fagarazzi, în vârstă de 56 de ani, pentru mai bine de un deceniu. 

Un român de 47 de ani a devenit bogat peste noapte, după ce o italincă i-a lăsat o avere impresionantă. Bărbatul avusese grijă de Paula Fagarazzi, în vârstă de 56 de ani, pentru mai bine de un deceniu.

Moștenirea s-ar ridica la șase milioane de euro. Deși testamentul femeii a fost atacat în instanță de rudele ei, românul a rămas singurul beneficiar al averii, după doi ani de procese.

George Dobre, fost îngrijitor personal al Paulei Fagarazzi, se pare că ar fi devenit foarte apropiat de aceasta. Presa din Italia vorbește chiar despre o relație amoroasă, dupa cum susțin jurnaliștii de la nuovavenezia.gelocal.it.

Minune medicală! Aproape 20 de pacienți decedați urmează să fie readuși la VIAȚĂ. Cum este posibil AȘA CEVA?... Bagi o fisa și scoți o avere! Primul BANCOMAT cu monede si LINGOURI din aur - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x