Antena Căutare

Azi e SOLSTIȚIUL de VARĂ! Cum influențează fenomenul astronomic fiecare zodie în parte!

În 21 iunie sărbătorim Soarele. Este Solstiţiul de vară şi Ziua Mondială a Soarelui, iar fiecare zodie este influențată radical de acest fenomen astronomic. Exact la ora 07:24 a fost momentul Solstiţiului de vară și fiecare semn zodiacal va resimți influența acestui fenomen. În ce fel, jurnaliștii de la kudika.ro au realizat „previziuni” pentru fiecare zodie în parte.

În 21 iunie sărbătorim Soarele. Este Solstiţiul de vară şi Ziua Mondială a Soarelui, iar fiecare zodie este influențată radical de acest fenomen astronomic. Exact la ora 07:24 a fost momentul Solstiţiului de vară și fiecare semn zodiacal va resimți influența acestui fenomen. În ce fel, jurnaliștii de la kudika.ro au realizat „previziuni” pentru fiecare zodie în parte.

CITEȘTE ȘI: Aceasta este ZODIA care are cele mai multe realizări în 2017! Orice ar face, e mai sus de locul doi!

Berbec

Solstiţiul de vară marchează o încărcătură energică pentru nativii zodiei Berbec. Aceştia sunt mai activi, nerăbdători şi îşi pun în valoare creativitatea prin idei cât mai originale. Sunt exuberanţi dar plini de surprize. Îşi doresc să rezolve mai multe probleme deodată şi nu-i de mirare dacă vor sfârşi dezarmaţi şi neîmpliniţi. Această perioada le sporeşte energia dar şi neatenţia la detalii.

Taur

Nativii paşnici au tendinţa să se răzvrătească, motivând că nu se simt înţeleşi. În ajunul solstiţiului de vara sensibilitatea celor născuţi în zodia Taur este în continuă creştere şi au mare nevoie de înţelegerea celor din jur. Anumite probleme emoţionale îşi fac simţită prezenţa în sufletul nativilor, semănând supărări şi insatisfacţie.

Gemeni

Adaptabili şi vorbăreţi, nativii zodiei Gemeni par uşor debusolaţi sub influenţă solstiţiului de vara. Soarele iese din semnul lor provocând stări de nelinişte şi nehotărâre. Deciziile luate sunt de bun augur dar nu le reflectă întru totul starea de spirit. Acest lucru ar putea avea un efect negativ asupra conversaţiilor purtate cu cei din jur.

Rac

Racii prind viaţă şi au o stare energică sub influenţă solstiţiului de vara. Nativii intră din 21 iunie în luna naşterii lor şi acest lucru îi stumuleaza în mod pozitiv. Sunt mai dinamici şi au încredere mai mult că niciodată în propriile forţe. Ar trebui să se lase ghidaţi de intuiţie, deoarece le va fi un sfetnic bun. Pot să ia decizii foarte bune care privesc viitorul.

Dacă nu ți-ai găsit zodia, poți citi AICI ce-ți vor rezerva astrele în perioada următoare!

Cea mai mare comoară ascunsă de nazişti, în Argentina, a fost descoperită. Lupe cu svastici gravate şi un dispozitiv pen... Imaginația rusească nu are limite! Un șofer a înlocuit roțile mașinii cu patru discuri din lemn. Clipul a devenit viral!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x