Antena Căutare

Băiatul cu trup de plastilină! Face acrobații surprinzătoare pe cămilă și nicio mișcare nu e prea grea pentru el! (VIDEO)

Un puști de 12 ani a început să devină o adevărată senzație internațională după ce i-a uimit pe toți cu talentul său incredibil la contorsionism.

Băiatul cu trup de plastilină! Face acrobații surprinzătoare pe cămilă și nicio mișcare nu e prea grea pentru el! (VIDEO) Galerie
Băiatul este extrem de talentat

Un puști de 12 ani a început să devină o adevărată senzație internațională după ce i-a uimit pe toți cu talentul său incredibil la contorsionism.

Mohammed al-Shaikh este din Fâșia Gaza și își petrece tot timpul liber exersând și provocându-și corpul să facă lucruri ce taie respirația tuturor.

„Visul meu este să intru în Cartea Recordurilor”

Mohammed vrea să doboare recorduri

Puștiul s-a făcut prima oară remarcat la o emisiune de talente. Din păcate, din cauza tensiunilor dintre Fâșia Gaza și Israel, băiatul nu poate să călătorească și să devină cât mai cunoscut.

Un viitor campion internațional

Antrenorul lui Mohammed spune că cel mic a ajuns deja la un nivel suficient de înalt pentru a provoca numeroși campioni din domeniu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se cațără, se întinde și lasă tuturor impresia că are un corp de plastilină. Elasticitatea sa îl poate face să devină un campion internațional cu reușite la care alți contorsioniști nici măcar nu visează.

Spune că cel mai mult îi place să facă acrobații pe spinarea cămilelor, fiindcă atunci se simte cu adevărat liber.

Top Gun: Tom Cruise trebuia să fie astronaut pe COLUMBIA! Naveta spațială s-a dezintegrat acum 13 ani, ucigând șapte oam... Cât timp îți ia să parcurgi diametrul Pământului? Distanța parcursă de la Polul Nord la Polul Sud, în cădere liberă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x