Antena Căutare

S-a născut cu o boala rară de piele şi i se spunea "fata dalmațian"! Cum arată acum, după 19 ani!

Ciera Swaringen, o tânără din Carolina de Nord, SUA, s-a născut cu o boală destul de rară. Din această cauză, corpul său este plin de alunițe, începând de la cap, pana in vârful degetelor.

Ciera Swaringen, o tânără din Carolina de Nord, SUA, s-a născut cu o boală destul de rară. Din această cauză, corpul său este plin de alunițe, începând de la cap, pana in vârful degetelor.

Din cauza infatisarii, inca din copilariei ea era tachinată de cei din jur, primid porecla de „Dalmațianca”. Tanara povesteste ca la scoala era tinta rautatilor celorlalti copii. “Baietii erau, de obicei, primii care comentau imediat ce ma vedeau. Imi spuneau tot felul de rautati, dar cel mai des imi spuneau “dalmatian” sau imi spuneau ca sunt murdara si sa ma duc sa ma spal”, povestește aceasta.

Tânăra, în vârstă acum de19 ani, spune că este împăcată cu felul in care arata și se acceptă așa cum este. Din acest motiv, încearcă să ducă o viață cât se poate de normală.

A dispărut în 1996, când avea doi ani, și nu a mai fost găsit niciodată! Astăzi a apărut pe monedele de doi euro din Bel... VIDEO GENIAL: N-o ţii ca Păcală, dar nici să n-o arunci! Ai idee ce poţi să faci cu o uşă din lemn?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x