Antena Căutare

Bani mulţi, dar şi probleme de sănătate! Ce rezervă astrele zodiilor la final de vară

Toate se produc în semnul Fecioarei și este mult de muncă, sacrificiu și chiar umilință. Au câștig de cauză cei știu să se sacrifice. 

Toate se produc în semnul Fecioarei și este mult de muncă, sacrificiu și chiar umilință. Au câștig de cauză cei știu să se sacrifice.

Berbecii vor avea probleme de sănătate. Taurii au o activitate intensă pe plan emoțional. Gemenii au mult de muncă. Nu trebuie date petreceri în această perioadă.

Racii vorbesc foarte mult și încearcă să explice altora. Leii încearcă să facă rost de bani. Își doresc să scoată tot felul de lucruri la vânzare.

Fecioarele - norocul este de partea fecioarelor, bărbații trebuie să fie atenți la ce decizii iau. Balanțele trebuie să fie foarte atente la sănătate și să evite bârfele.

Scorpionii sunt protejați și își neglizează viața personală, sunt influențați de prieteni. Săgetătorii depun foarte mult efort.

Capricorni, atenție la călătorii! Aveti dușmani în această perioadă. Vărsătorii să aibă grijă pe ce dau banii. Peștii simt bețe în roate și piedici puse de astre.

Face ce vrea din tine! Zodia care are arta manipulării la degetul mic!... HOROSCOP: Norocul pe plan financiar nu va fi de partea Balanţelor astăzi....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x