Antena Căutare

Bărbatul și-a cerut iubita în căsătorie, dar femeia a avut parte de un adevărat șoc atunci când a aflat ce urmează să i se întâmple a doua zi!

Bărbații sunt extrem de norocoși atunci când femeia iubită spune „da” și urmează să se căsătorească și să formeze o familie împreună.

Bărbații sunt extrem de norocoși atunci când femeia iubită spune „da” și urmează să se căsătorească și să formeze o familie împreună.

Totuși, toată lumea se așteaptă ca după logodnă să înceapă perioada de pregătire pentru petrecerea de nuntă. Michelle Williams de 37 de ani a avut însă parte de surpriza vieții sale!

După ce i-a dat inelul, bărbatul a mărturisit că nunta urmează să seîntâmple în mai puțin de...24 de ore!

A cerut-o în Santorini, în fața a 50 de prieteni și apropiați. Și apoi a venit surpriza: de fapt, toată lumea se pregătea pentru nunta de a doua zi!

Michelle s-a simțit prințesă la nunta organizată de iubitul său, mai ales că a nu trebuit să facă nimic, fiindcă totul era organizat.

Acum sunt dive sexy pe Instagram, dar stai să vezi cum arătau înainte să se opereze! Nici nu le mai recunoști!

A fost o petrecere pe cinste și imaginile au devenit imediat virale pe net!

O tânără călătorește în toată lumea fără să plătească un ban, ba mai primește și salariu! Care este secretul său... Fata asta se mișcă de zici că e șarpe cu clopoței! Cel mai tare dans al momentului face deja furori în toată lumea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x