Antena Căutare

Barbie perfectă nu mai e la modă! Prima colecție de păpuși cu dizabilități a cucerit internetul, iar comenzile curg valuri (Galerie FOTO)

Persoanele cu handicap sunt oameni! Repiră, se bucură, iubesc, simt! Nu sunt cu nimic diferiți de noi, toți ceilalți. Cam așa sună apelul unor mămici care pus la punct o campanie, prin intermediul Facebook, #ToyLikeMe, adresată producătorilor de jucării, dar și indivizilor de rând.

Persoanele cu handicap sunt oameni! Repiră, se bucură, iubesc, simt! Nu sunt cu nimic diferiți de noi, toți ceilalți. Cam așa sună apelul unor mămici care au pus la punct o campanie, prin intermediul Facebook, #ToyLikeMe, adresată producătorilor de jucării, dar și indivizilor de rând.

Pentru a nu le mai fi marginalizați pruncii, femeile au creat prima colecție de păpuși cu dizabilități. ideea fiind primită cu mare entuziasm de public. Astfel, mai multe companii le-au sărit în ajutor pentru realizarea jucăriilor, comenzile curâgând valuri pe internet.

În imaginile de mai sus, vă prezentăm câteva dintre modelele gândite de mămici!

Trimite acest SMS și telefonul destinatarului se va ÎNCHIDE! Trucul este atât de SIMPLU!... Obiceiuri şi superstiţii de ”Moşii de vară”! Ce trebuie să faci pe 30 mai ca să îţi meargă bine tot anul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x