Antena Căutare

Bilete mai ieftine pentru ÎNDRĂGOSTIŢI! CFR anunţă reduceri consistente de Valentine's Day şi Dragobete

Bilete de tren la jumătate de preţ vor fi puse în vânzare de CFR Călători pentru zilele de 14 şi 24 februarie - Valentine’s Day şi Dragobete.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit CFR Călători, oferta este valabilă pentru cele 26 de trenuri din anexă, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral.

"În gara vieţii opresc multe trenuri. Doar unul este cel al dragostei. Şi chiar dacă pare că acesta nu ne aşteaptă, merită să alergăm după el”, a declarat directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

CFR Călători aşteaptă cuplurile de îndrăgostiţi în 14 şi 24 februarie să imortalizeze momentele de iubire printr-o fotografie sau printr-o declaraţie la megafonul din Gara de Nord Bucureşti. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook denumit “Iubeşte şi călătoreşte!”.

O creatură bizară a pus tot internetul pe jar! Nimeni nu știe despre ce animal este vorba! Ai curaj să privești?... A fost la un pas de a se îneca în mâlul unui iaz! Un australian a supraviețuit în mod miraculos, după ce a adoptat o poz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x