Antena Căutare

Bilețelul emoționant lăsat de o femeie pentru soțul ei după 60 de ani de CĂSNICIE! O poveste inedită despre dragostea adevărată și veșnică

În zilele noastre tinerii renunță tot mai ușor la relații, dar, în trecut, poveștile de iubire erau mai mult decât trainice și extrem de emoționante . Un exemplu în acest sens este relația dintre Billie și Jimmy Breland, care de curând au aniversat 60 de ani de la căsătorie.

În zilele noastre tinerii renunță tot mai ușor la relații, dar, în trecut, poveștile de iubire erau mai mult decât trainice și extrem de emoționante. Un exemplu în acest sens este relația dintre Billie și Jimmy Breland, care de curând au aniversat 60 de ani de la căsătorie.

Dacă atunci au fost extrem de fericiți și fiecare s-a bucurat de compania celuilalt, la scurt timp, Billie, care fusese profesoară, s-a simțit rău. Luna asta, la 83 de ani, a murit, iar soțul ei a fost devastat de pierderea partenerei care i-a stat alături timp de atâția ani.

Totuși, Billie nu a plecat dintre noi într-un timp foarte scurt, iar pentru că a simțit că a venit momentul acela, ea i-a lăsat soțului ei mici cadouri, pentru a depăși momentul cumplit.

Astfel, potrivit lui Cliff Sims, un nepot al cuplului, fiecare zid al casei era o adevărată călătorie de-a lungul anilor pe care i-au trăit, căci fiecare fotografie avea o mică descriere, în care era scris fie un citat amuzant, pe care Billie și-a dorit ca Jimmy să și-l amintească, fie diferite lucruri care aveau o semnificație aparte pentru ei.

Ba mai mult, înainte de a muri i-a lasăt lui Jimmy un bilețel pe care a sperat ca acesta să-l găsească pentru a se bucura în continuare de viață: ”Te rog, nu plânge că am murit/ Zâmbește că am trăit, știind că sunt într-un loc în care sunt fericită./ Știind că ne vom reîntâlni! Ne vedem acolo.”

Billie și Jimmy Breland s-au căsătorit în 1954, iar de atunci au trăit o frumoasă poveste de iubire.

Mii de credincioși, în stare de ȘOC! Anunțul făcut de un preot a picat ca un TRĂZNET! E de NEIMAGINAT... Așa cevaaa...N-ai fi crezut că e posibil! Masaj DEMENȚIAAAL..făcut de elefanți! Ai avea curaj?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x