Antena Căutare

Biserica Ortodoxă Rusă șochează! "Este bine să îți bați copiii. Dumnezeu îți dă acest drept"

Biserica Ordodoxă Rusă critică o nouă lege care încearcă să prevină violențele comise asupra copiilor, anunțând că aceasta ar încălca Sfânta Scriptură, scrie Moscowtimes.com.

Biserica Ortodoxă Rusă critică o nouă lege care încearcă să prevină violențele comise asupra copiilor, anunțând că aceasta ar încălca Sfânta Scriptură, potrivit moscowtimes.com, citat de realitatea.net.

Legea care sancționează aplicarea pedepselor corporale în familie îi lipsește pe părinți de un drept oferit de Dumnezeu, anunță Patriarhia din Moscova pe site-ul oficial. Patriarhia consideră că interzicerea pedepselor corporale nu are justificare morală și bază legală și intră în contradicție cu valorile tradiționale ale familiei din Rusia.

Noul amendament, promulgat luni de președintele Vladimir Putin, stabilește că folosirea de pedepse corporale în familie reprezintă o contravenție administrativă.

Parlamentarul ultraconservator Yelena Mizulina a cerut Consiliului Federației să revoce amendamentul care ar legaliza "intruziunea statului în viața familiei".

Baronul drogurilor, Pablo Escobar, avea o singură slăbiciune: hipopotamii. A transformat Columbia într-un rai al lor!... Și tu ai observat acest detaliu la cămășile pe care le porţi? Pentru ce sunt găicile de pe spate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x