Antena Căutare

Bucurie, cum altfel? Gemenii au mare noroc astăzi la bani. Horoscopul de luni, 9 ianuarie

Nativii din zodia Berbec încep săptămâna cu gânduri mari în ceea ce priveşte profesia. Vor să facă schimbări majore la serviciu Şi e bine să ştie că astrele le sunt favorabile la mai toate capitolele.

Nativii din zodia Berbec încep săptămâna cu gânduri mari în ceea ce priveşte profesia. Vor să facă schimbări majore la serviciu Şi e bine să ştie că astrele le sunt favorabile la mai toate capitolele.

Taurii ştiu să pună punctul pe "i" atunci când situaţia o cere. Aşa vor face şi astăzi la serviciu, ceea ce NU va fi deloc pe placul colegilor.

Gemenii au mare noroc astăzi la bani. Aşa că NU e cazul să se mai plângă, problemele financiare îşi vor găsi rezolvarea.

Racilor le merge bine atât în plan profesional, cât şi familial. În cea de-a doua parte a zilei vor avea de luat o decizie foarte importantă.

Leii NU se lasă cu una, cu două. Chiar dacă NU au rezultatele dorite la serviciu, ei se ambiţionează şi luptă să-şi demonstreze valoarea.

Fecioarele au ocazia astăzi de a-şi spori bugetul. Un partener mai vechi de afaceri le va face o ofertă tentantă pe care ar fi bine să o accepte.

Balanţele vor avea parte de un început de săptămână perfect. La birou, o discuţie cu şefii, le va da încrederea că proiectele demarate se află pe drumul cel bun.

Scorpionii NU renunţă nici în ruptul capului la propriile idei. Şi bine fac pentru că astăzi stau foarte bine la capitolul inspiraţie şi vor avea numai de câştigat.

Săgetătorii s-ar putea să aibă parte de ceva surprize în relaţia de cuplu Şi NU plăcute. Motivele sunt legate de indiferenţa din ultima vreme faţă de familie.

Capricornii sunt tăcuţi astăzi, au probleme personale care îi apasă. Important este să NU intre în panică şi vor vedea că totul se va rezolva cu bine.

Vărsătorii se vor implica la maxim în finalizarea unui proiect la care au muncit mult în ultima vreme. După câte eforturi au depus, vor avea parte şi de satisfacţii.

Iar Peştii vor fi numai pe drumuri astăzi. Rezolvarea problemelor administrative le va ocupa întreaga zi. Seara însă va fi una plină de relaxare.

Atenție, imagini șocante! Un arădean se distrează filmând cum se sfâșie câinii între ei până la moarte!... NASA, anunțul care îngrozește planeta. Când s-ar putea termina totul? Explozia va fi de 200 de ori mai puternică decât l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x