Antena Căutare

Ca de Dragobete! Detectorul de minciuni îți poate spune cât de real este SĂRUTUL dintre îndrăgostiți! L-au testat încă din 1939

Se cheamă ”Postometru”, a fost inventat de criminalistul Roy Post și era folosit de polițiștii americani pentru a-i demasca mai repede pe infractorii mincinoși

Se cheamă ”Postometru”, a fost inventat de criminalistul Roy Post și era folosit de polițiștii americani pentru a-i demasca mai repede pe infractorii mincinoși. Ce legătură are asta cu Dragobete? Haideți să ne concentrăm puțin.

În 1939, anul în care l-a adus pe piață, Roy Post avea nevoie de câteva teste. A încercat falși pungași, dar cea mai tare idee i-a venit abia pe urmă. Ca să dovedească exact că aparatul funcționează de minune, acesta a apelat la săruturi.

Sentimentele sunt puternice, iar emoția ne trădează. Un sărut dintre două persoane este singurul moment în care nu ne putem controla”, spunea Post la acea vreme.

Ce-a făcut? Hai că nu e greu! Între încercările cu întrebări încuietoare, au fost aduși un bărbat și-o femeie. I-au conectat și i-au rugat să se sărute. Mai că erau să dea ”Postometrul” peste cap. Semn bun, căci dacă acul se îndreaptă spre valori mari înseamnă că există emoție. Dar asta e valabil doar la acest test, pentru că, în cazuri oficiale, emoția este tradusă prin minciună!

Mai mult, Roy Post a rugat și două femei să se sărute. Rezultatul? ”Este singurul test la care acul aparatului nici măcar nu s-a mișcat. Un gest fără sens”.

Sigur, de-atunci lucrurile s-au mai schimbat, iar îndrăgostiții nu-și mai testează iubirea la aparat. Sărutul îl leagă de fluturii din stomac, iar lipsa ”chimiei” e dată de sindromul ”ochilor deschiși”. Fetele ar spune că nu există pasiune, bărbații s-ar apăra spunând că au vrut să admire frumusețea partenerei într-un asemenea moment.

La mulți ani, îndrăgostiților! Și multă grijă la sărutări...

VIDEO: Îţi stă inima în loc! Ce se întâmplă atunci când o femeie stă în mijlocul unei haite de lupi! Sigur nu te aştepta... Pare o poză cu doi câini, dar imaginea ascunde un secret uimitor! Te uiţi minute în şir şi tot nu îţi vine să crezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x