Antena Căutare

Călătorești cu avionul? Niciodată să nu te așezi pe aceste locuri: "În cazul în care ţi se face rău..."

Multe persoane se tem să zboare cu avionul şi doar simplul gând că s-ar putea întâmpla o tragedie îi îngrozeşte. Însă, ce e de făcut când nu ai încotro? 

Multe persoane se tem să zboare cu avionul şi doar simplul gând că s-ar putea întâmpla o tragedie îi îngrozeşte. Însă, ce e de făcut când nu ai încotro?

Se pare că există câteva trucuri care te pot ajuta. Printre acestea, se numără și sfaturile privind locurile pe care ar trebui să le eviți.

Locurile din fața ieșirilor de urgență nu sunt tocmai cele mai indicate. Scaunele au o lățime mai mică față celelalte locuri din avion, din cauza cotierelor metalice solide necesare pentru depozitarea măsuțelor.

Locurile de lângă toaletă sunt cele mai rele din tot avionul. Pe lângă mirosuri nu tocmai plăcute de care s-ar putea să ai parte, mulţi pasageri s-ar putea sprijini de scaunul, aşteptându-şi rândul la baie.

În cazul în care alegi locurile din mijloc, iar pe un rând se află trei scaune, trebuie să ştii că nu vei avea parte de o călătorie tocmai ok. În cazul în care ţi se face rău, accesul spre culoarul care duce spre toaleta va fi dificil.

Metalul care ţi se topește în mână, fără să te rănească (VIDEO)... Un bărbat a lăsat camera de supraveghere pornită, în dormitorul bebelușului. A încremenit când a văzut imaginile. Soția ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x