Antena Căutare

Calitățile lor de lideri sunt INCONTESTABILE! Acestea sunt zodiile care conduc lumea: Tu ești?

Se spune, adeseori, că pentru a conduce lumea îţi trebuie o anume calitate, calitate ce poţi s-o dobândeşti doar dacă te-ai născut cu ea, fiind moştenită din moşi, strămoşi. Să fii puternic, asta este ceea ce auzim, încă din primele rânduri, într-un discurs electoral şi nu numai.

Calitățile lor de lideri sunt INCONTESTABILE! Acestea sunt zodiile care conduc lumea: Tu ești?
| yve.ro

Se spune, adeseori, că pentru a conduce lumea îţi trebuie o anume calitate, calitate ce poţi s-o dobândeşti doar dacă te-ai născut cu ea, fiind moştenită din moşi, strămoşi. Să fii puternic, asta este ceea ce auzim, încă din primele rânduri, într-un discurs electoral şi nu numai, scrie yve.ro

Semnul zodiacal sub care ne-am născut, poate spune foarte multe despre aptitudinile de lider sau de supus, de caracterul rebel sau liniştit, dispus a duce lupte pentru binele ţării.

Berbec

În mod clar, ideea de a fi în top va face cu ochiul însă nu sunteţi conştienţi că nu aveţi tot ceea ce va trebuie pentru a dobândi acest lucru şi pentru a-l face posibil. Sunteţi predispuşi să va faceţi mulţi duşmani şi să va creaţi singur mai multe probleme, din care nu puteţi ieşi.

Taur

Sunteţi inversul nativului Berbec. Nu aveţi această dorinţa înnăscută, însă deţineţi cheia succesului. Sunteţi puternici, cu o condiţie fizică şi psihică impecabilă însă nu este ceea ce va doriţi.

Gemeni

Nu sunteţi genul de persoană care să se înhame la o aşa responsabilitate. Cu toate că va doriţi statutul de conducător, puneţi în balanţă şi ajungeţi la concluzia că este cu mult peste puterile dumneavoastră.

Rac

Sunteţi firi mult prea sensibile şi aveţi tendinţa să credeţi că toată lumea are ceva cu dumneavoastră. Nu sunteţi făcuţi pentru acest tip de responsabilitate deoarece nu deţineţi calităţile esenţiale unui conducător.

Vezi și celelalte zodii AICI!

TESTUL VIZUAL pe care 9 din 10 persoane îl GREŞESC! Tu găseşti litera "C" din imagine??... Viaţa bate filmul! Îşi pierde memoria o dată pe săptămână, iar ce face iubitul ei, întrece orice imaginaţie! Povestea im...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x