Antena Căutare

"Casa" din chirpici care i-a făcut celebri! Românii pe care îi invidiază toată Marea Britanie

Un cuplu din România a ales să renunțe la viața din capitala, optând pentru un ”castel” în Transilvania

Un cuplu din România a ales să renunțe la viața din capitala, optând pentru un ”castel” în Transilvania.

Nu toate lumea apreciază atmosfera din capitala României în ziua de azi. Știm deja că un număr din ce în ce mai mare de oameni aleg să se mute la periferia orașului, însă unii optează pentru locații și mai îndepărtate. Răzvan și Gabriela Vasile, de exemplu, au ales să își vândă locuința din București pentru a-și construi ceea ce mulți numesc un castel în localitatea Porumbacu de Sus.

În cazul în care nu ați auzit de aceasta, trebuie să știți că este situată în județul Sibiu, la aproximativ 34,5 kilometri de orașul Sibiu și la 42,5 kilometri de Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din țara noastră. După cum scrie site-ul CasaMea, am avea de-a face aici primul castel construit în totalitate din materiale naturale. În acest caz, cei doi români s-au folosit de lut, paie și piatră.

Construcția castelului a început în anul 2014, însă Răzvan și Gabriela nu aveau prea multă experiență în domeniul construcțiilor, ei fiind cântăreți de profesie. Din aceasta cauză, ei au apelat la serviciile arhitectei Ileana Mavrodin. Popularitatea castelului a crescut atât de mult în ultimele zile, încât a fost menționat și într-un articol pe site-ul BBC.

Află povestea cuplului care a renunțat la viața în București pentru a locui într-un castel din chirpici.

Află în ce zodie se află sufletul pereche! Și pe tine te roade curiozitatea?... Cum arată costumele tradiționale de nuntă în diferite țări ale lumii. GALERIA FOTO de care te vei îndrăgosti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x