Cât a suferit „sărmana” Israela? Vedeta a dezvăluit TOT ADEVĂRUL despre divorțul de Liviu. Detalii pe care nici preotul nu le știa

 
+2 click pentru
galerie

Cel mai controversat cuplu din showbiz se destramă. După 9 ani de iubire, excentrica Israela e hotărâtă să divorţeze de soţul cu 30 de ani mai tânăr. Motivele ar fi alcoolul, banii şi caracterele prea puternice ale celor doi.


Israela spune că nu mai poate trăi lângă un om care se transformă atunci când bea un pahar. Liviu se plânge că soţia lui vrea numai bani. Toate astea în condiţiile în care, din câteva milioane, mai au acum doar proprietăţi pe care nu reuşesc să le vândă.

Deşi mulţi spun că de vină este diferenţa de vârstă de 30 de ani dintre ei, Israela şi Liviu au ajuns să se certe din cauza alcoolului şi a banilor. Zâmbetele de altădată, dublate de sărutări fierbinţi, au dispărut complet. Şi n-a fost nevoie de 10 pentru ca Liviu să sară la bătaie. Dar Israela l-a iertat. Liviu, în schimb, spune că nu poate să treacă peste jignirile soţiei sale. Israela şi Liviu şi-au pierdut credinţa că mai pot fi fericiţi împreună. Mai ales că pensiunea din Maramureş, în care au investit un milion de euro, are lacătul pus şi nimeni nu vrea să o cumpere.

Cei doi îşi doresc acum un divorţ amiabil şi un partaj onest.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe