Antena Căutare

Cât de rapid ești? Găsește diferențele dintre cele două imagini! Un copil de clasa I le vede imediat!

Un copil de școală primară ar găsi diferențele în mai puțin de un minut, însă specialiștii spun că pentru un adult misiunea este mult mai dificilă. De ce? Pentru că odată cu vârsta nu mai suntem atenți la detalii, iar spiritul nostru de observație este diminuat.

Un copil de școală primară ar găsi diferențele în mai puțin de un minut, însă specialiștii spun că pentru un adult misiunea devine mult mai dificilă. De ce? Pentru că odată cu vârsta nu mai suntem atenți la detalii, iar spiritul nostru de observație este diminuat.

Așa cum se întâmplă de obicei, micuții noștri au un spirit de observație mult mai dezvoltat, poate și datorită faptului că sunt mereu curioși și antrenați datorită jocurilor și a desenelor animate. În multe cazuri reușesc să rezolve anumite probleme de logică și atenție mai rapid decât părinții.

O astfel de situație întâlnim și la acest test, cele două imagini fiind diferențiate de mici detalii. Tu le vezi?

Câteva sugestii: seiful din cea de-a doua imagine are butoane și în partea de jos, punga hoțului e în euro și nu în dolari, sertarul de la birou ee închis, forma clanței e alta, mimica proprietarului e diferită, victima stă cu ochii închiși, are un pantof în picioare, pistolul escrocului are și un steguleț, vaza are toartă, freza hoțului e diferită.

Poveste Emoționantă: Un tată și-a tatuat cicatricea fiului său lăsată de cancer. Gestul a emoționat sute și sute de oame... Regina dietelor! Cu 30 de lei pe săptămână, revii la măsurile din liceu. EFECTE UIMITOARE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x