Antena Căutare

Cauți o relație de durată? Află cu ce zodie ai 99% șanse de iubire veșnică

Dacă vrei o relaţie de durată caută un Capricorn, un Peşte sau un Rac. Berbecul şi Vărsătorul nu sunt genul care să se dedice unei singure femei. Vezi ce fel de relaţie vei avea cu iubitul tău!

Dacă vrei o relaţie de durată caută un Capricorn, un Peşte sau un Rac. Berbecul şi Vărsătorul nu sunt genul care să se dedice unei singure femei. Vezi ce fel de relaţie vei avea cu iubitul tău!

Berbec

Nu prea este genul care să rămână fidel pe viaţă. În general se îndrăgosteşte repede şi tare, îşi ia un angajament pentru care nu este gata, apoi începe să se certe cu acea persoană când îşi dă seama că a greşit. De obicei, revine la sentimente mai bune pentru o perioadă şi împăcarea pare dulce, însă nu e de durată. Berbecul va trece apoi la o altă femeie şi face acest lucru de câte ori i se pare că s-a stins pasiunea.

Taur

Taurul este credicios ca un câine bătrân. Dacă te-a ales şi şi-a luat un anagajament faţă de tine, atunci va sta lângă tine pentru totdeauna, mai ales dacă sexul este de calitate. Dacă nu e mulţumit de viaţa sexuală va căuta femei cu care să se simtă bine, dar îşi va ascunde cu abilitate aventurile şi probabil că nu vei afla niciodată. Aşadar, chiar dacă are nevoie de altceva pe plan sexual, inima lui va fi mereu ta şi nu te va părăsi cu niciun preţ.

Gemeni

Nativul din Gemeni este fidel în general şi nu prea îi plac despărţirile. În schimb îi place să te testeze ca să vadă cât eşti de geloasă eşti, ba chiar poate să te chinuie flirtând cu o mulţime de femei. Aşa că probabil vei ajunge să-l părăseşti tu pe el, deşi el ar vrea o relaţie de durată. Dacă vrei să rămână lângă tine pentru totdeauna, întoarce foaia şi caută modalităţi de a-l face tu gelos pe el.

Rac

Tot ce îşi doreşte este să găsescă o femeie lângă care să rămână toată viaţa şi astfel să scape odată de chinul relaţiilor incipiente. Îi plac rutina şi încrederea unei relaţii de durată, vrea să se simtă confortabil lângă o femeie. Totuşi, trebuie să reţii că Racul poate deveni gelos, nesigur şi are aşteptări cam mari uneori, aşa că e posibil să-l părăseşti tu pe el. Dacă poţi să-l suporţi, să ştii că el nu are de gând să te părăsească niciodată, mai ales dacă sunteţi căsătoriţi.

Leu

Leul este dedicat relaţiei şi pare foarte fidel… dar numai pentru un an, maxim doi. Îi place prea mult să seducă, să curteze şi să flirteze pentru a se dedica unei relaţii de ani de zile. Când vine momentul să treacă mai departe este însă sincer şi spune verde în faţă ce are de spus. Nu îl vei prinde că te înşală şinu va exista vreo perioadă de certuri sau nemulţumiri, ci relaţia se va termina brusc şi în termeni amicali.

Citește mai departe!

Zodiacul chinezesc scoate la iveală lucruri îngrijorătoare! Află ce ţi-au pregătit astrele în funcţie de anul naşterii... 100 de ani de la scufundarea LUSITANIEI. 1.191 morți, printre care și românul David Samoilescu, din Panciu. Cum i-a fost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x