Antena Căutare

Ce a fost şi ce a ajuns! O tânără din China a fondat două companii prospere până la 24 de ani, deşi a copilărit în condiţii mizere, fără curent electric

Acum are 24 de ani, are apariţii zilnice la TV, este exemplul a mii de fetiţe care visează la o carieră în antreprenoriat, conduce două companii prospere şi Mama Natură a fost generoasă cu ea. Este tânără, bogată şi frumoasă!

Acum are 24 de ani, este exemplul a mii de fetiţe care visează la o carieră în antreprenoriat, conduce două companii prospere şi Mama Natură a fost generoasă cu ea. Este tânără, bogată şi frumoasă!

Însă succesul nu a venit adus de vreo forţă divină, ciu prin multe eforturi şi sacrificii. A muncit din greu, şi-a depăşit condiţia, şi-a plătit singură studiile şi a crezut în visul ei. Este povestea lui Nanxi Liu, o chinezoică care, prin propriul exemplu, a arătat tuturor că imposibilul poate fi convertit în realitate.

În copilărie, nu avea curent electric

Povestea ei pare desprinsă din celebra "Cenuşăreasa", cu precizarea că nu a existat niciun prinţ salvator. Destinul lui Nanxi Liu poate fi demn de o adaptare cinematografică. Viaţa ei, un exemplu care demonstrează că atunci când îţi doreşti un lucru cu adevărat, Universul conspiră la realizarea vislui tău, cu o singură condiţie: să munceşti şi să crezi că e imposibil de a fi înfrânt.

A văzut lumina zilei într-un sătuc din China, lipsit de electricitate şi apă curentă. Părinţii ei munceau în ture de noapte pentru a avea cu ce să trăiască. Un trai mizer, plin de lipsuri, care a stat la baza deciziei lor de a pleca din China şi a emigra în SUA.

"Una dintre amintirile din copilărie este legată de momentul în care ne-am mutat în Colorado, lângă aeroport", povesteşte tânăra. "Când auzeam avioanele fugeam afară şi visam că într-o zi voi putea să zbor, să călătoresc", a mai adăugat Nanxi.

Visul american, trăit pas cu pas

Liu a absolvit Universitatea din Berkeley în 2012, iar încă din timpul studenţiei a fost atrasă de lumea bussines-ului. Frumoasa chinezoaică a debutat în antreprenoriat încă de la 20 de ani, construind diverse gadget-uri alături de colegii săi. După mai multe rateuri, Liu a pornit o companie în domeniul biomedical, Nanoly Bioscience.

Mai multe încercări, doar două reuşite!

Banii de investiţie i-a obţinut prin împrumut bancar. Apoi, alături de alţi cinci, ea a pus bazele Enplug, un software care ajută antreprenorii să transmită imagini sau clipuri publicitare în timp real. S-a lovit de anonimat şi de neîncrederea clienţilor, aşa că Liu mergea din uşă în uşă şi explica avantajele produsului, scrie Bussines Magazin.

Acum îşi permite aproape orice, călătoreşte în toată lumea şi este invitată să ţină speechuri motivaţionale. Ce îi va mai rezerva viaţa acestei tinere ambiţioase, vom afla din revistele de profil, cert e că a avut un început mai mult decât promiţător.

Ai vreun examen important și nu reușești să înveți totul la timp? Folosește trucul suprem pentru memorare!... Pisicuța Sappy și calul Dakota, cei mai buni și drăgălași prieteni din lume. Nu ai cum să nu îi iubeşti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x