Antena Căutare

Ce a putut să spună părintele Necula despre femeile care intră machiate, în biserică: ”Trebuie să caute ce anume este păcat în ea! O singură condiție...”

Femeile care intră machiate în biserică ascund un complex. Cel puțin asta susține preotul Constantin Necula, care a vorbit despre reprezentantele sexuului frumos care aleg să se înfrumusețeze. 

Femeile care intră machiate în biserică ascund un complex. Cel puțin asta susține preotul Constantin Necula, care a vorbit despre reprezentantele sexuului frumos care aleg să se înfrumusețeze.

"Cred că, pe măsură ce ne machiem, uităm să ne aducem aminte că machiajul ține de împărăția inversă a îndumnezeirii (...). O fată care se machiază recunoaște că se machiază ca să arate mai frumoasă. Deci, în esență, fără machiaj e urâtă. Asta e o urmare a unui complex. Iar cum complexele au la bază păcate, trebuie să caute ce anume este păcat în ea, încât să aibă nevoie de adjuvantul acesta pentru a merge mai departe (...).

Pe mine mă deranjează când, din cauza machiajului, fetele sunt scoase afară din biserică. Domnișoarelor și doamnelor care vă machiați, nu există anatemă pentru machiaj! Cine vă spune că nu aveți ce căuta în biserică pentru că vă machiați, acela greșește. Acela nu are ce căuta în biserică, pentru că nu a înțeles că și machiații se pot mântui. Cu o singură condiție: să se demachieze la timp...", a spus preotul Constantin Necula, potrivit Avantaje.

Amenzi de 48.000 de dolari și reținut de polițiști, în mai puțin de patru ore! Cum a reușit un turist să enerveze autori... A fost găsită o creatură EXTRATERESTRĂ? Imaginile care ȘOCHEAZĂ întreaga lume – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x