Antena Căutare

Ce miresică năstrușnică! Alexandra, către Florin: ”Te-aș tortura ca în Fifty Shades of Grey. Ce-o sa fie la noi acasă!”

Alexandra și Florin plutesc pe aripile pasiunii. Cei doi se gândesc să-și transforme viitoarea lor casă într-un cuibușor de nebunii!

Alexandra și Florin plutesc pe aripile pasiunii. Cei doi se gândesc să-și transforme viitoarea lor casă într-un cuibușor de nebunii! Cum în Casa Mireselor nu au voie să încalce Regula 25, amorezii își fac planuri mari pentru ziua în care vor fi acasă, departe de ochii indiscreți ai tuturor.

Florin și Alexandra au dat bir cu fugiții din competiția ”Mireasă pentru fiul meu” atunci când li s-a permis să plece, dar la numai o săptămână, s-au întors din postura de cuplu și sunt deciși să câștige concursul matrimonial. Nimic nu pare să le stea în cale!

Cei doi formează acum un cuplu, iar gesturile și vorbele dintre cei doi le trădează sentimentele puternice care-i leagă.

TESTUL pe care un copil îl rezolvă, iar un adult este pus în dificultate! Pe ce NUMĂR este parcată mașina?... Locul de muncă plătit cu 350.000 de euro pe an pe care nu-l vrea nimeni! Care sunt CONDIȚIILE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x