Antena Căutare

Ce se întâmplă dacă pui câțiva stropi de oțet pe o felie de pâine! Ce vei descoperi a doua zi

Oțetul este un ingredient nelipsit din bucătăria oricui. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce se întțmplă dacă pui câțiva stropi pe o simplă felie de pâine și aștepți puțin?

Oțetul este un ingredient nelipsit din bucătăria oricui. Totuși, te-ai întrebat vreodată ce se întțmplă dacă pui câțiva stropi pe o simplă felie de pâine și aștepți puțin?

Oricât de greu ar părea de crezut, oțetul pus pe o felie de pâine are efecte incredibile în orice bucătărie! Ia o bucată de pâine cu câțiva stropi de oțet și las-o în coșul de gunoi peste noapte. Vei observa că mirosurile neplăcute au dispărut ca prin minune!

În plus, poți folosi câțiva stropi de oțet în detergentul de vase pentru a obține un degresant extrem de puternic, cu care poți curăța mai bine oalele, tigăile sau chiar ochelarii!

Soluția formată din apă cu câteva linguri de oțet este ideală chiar și pentru degresarea părului. După ce te-ai șamponat, clătește părul cu apă și apoi cu soluția de apă cu oțet. Vei vedea că podoaba ta capilară e mult mai strălucitoare și mai bine curățată.

Marcel Toader a mers acasă la fosta soacră și s-a lăsat cu show de zile mari! „Am făcut totul cu doi martori”

Dacă nu vrei să dai banii pe soluții de curățat cada, chiuveta sau vasul de toaletă, atunci soluția de apă cu oțet e ideală pentru tine!

La fel de bine poți folosi acest amestec pentru a îndepărta petele de pe covoare sau urmele de deodorant de pe haine.

Își găsesc jumătatea până la Crăciun! Dragostea va pluti în aer de sărbători!... Cum îți dai seama că partenerul tău te minte! Semnele acestea sunt mai mult decât clare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x