Antena Căutare

Ce slăbiciune secretă ai în funcție de zodie! Berbecii sunt furuioşi!

Toată lumea are o slăbiciune secretă, dar nu mulți vorbesc despre asta. Și cine ar vrea să și le dezvăluie de bună voie?! Probabil nimeni, de aceea ele devin secrete. Fiecare semn zodiacal are o slăbiciune de care dorește cu disperare să scape.

Toată lumea are o slăbiciune secretă, dar nu mulți vorbesc despre asta. Și cine ar vrea să și le dezvăluie de bună voie?! Probabil nimeni, de aceea ele devin secrete. Fiecare semn zodiacal are o slăbiciune de care dorește cu disperare să scape.

Berbec – Furia

Este semnul care devine furios în cel mai scurt timp. Partea bună este că el poate simți cum furia sa fierbe și poate încerca să o controleze. Mânia nu tinde să dureze prea mult însă, așadar, poate deveni din nou pozitiv.

Taur – Intoleranța

Un Taur știe exact ce crede și oricine nu este de acord cu el, greșește. De obicei, nu observă cât de intolerant este, până când nu întâlnește pe cineva care-i spune asta. E nevoie de mult efort pentru a-l face să accepte o nouă perspectivă.

Gemeni – Greu de cap

Este atât de absurd, încât adesea pare insensibil. Pur și simplu nu ia în considerare sentimentele altora. El nu intenționează asta și nici nu poate spune când se întâmplă.

Rac – Răzbunarea

Un Rac va vrea imediat să se răzbune pe cel care l-a nedreptățit. Este atât de emoțional încât asta îl determină să se răzbune cât mai repede.

Leu – Aroganța

Un Leu încearcă să facă totul perfect și se presupune că o face mai bine decât oricine. Este conștient de cât de arogant este, dar asta nu-l determină să se oprească.

Fecioară – Intriga

Fecioarele nu au intenții rele planificate, dar sfârșesc prin a încerca să controleze fiecare aspect al vieții lor. Asta le determină adesea să caute să controleze și viața celor din jur. Nu vor admite asta, dar vor fi de acord să le planifice viața altora.

Balanță – Prefăcătoria

Balanța vrea să fie pace în lume, dar minciuna este singura armă de a menține totul roz și frumos și de a evita confruntările cu cei din jur.

Scorpion – Meschinăria

Se lasă prins în chestiuni atât de banale, din care oricine altcineva ar putea ieși foarte ușor. Uneori, își dă seama și realizează că trebuie să se oprească, dar pur și simplu ceva nu îl lasă să facă asta.

Săgetător – Prima Donna

Pentru un Săgetător, doar timpul său contează. Scopul final este ca el să trăiască o viață confortabilă, fără a sacrifica ceva pentru a ajunge acolo. Celorlalți li se pare că Săgetătorului îi pasă doar de el însuși, dar asta nu este adevărat.

Capricorn – Teama

Capricornii sunt realiști, dar asta îi face să fie adesea temători. Ei se pot concentra doar pe scenariile realiste și cele mai rele, de altfel. Asta îi face să fie conștienți de slăbiciunile lor.

Vărsător – Judecarea

Un Vărsător se străduiește să fie complet imparțial în tot ceea ce crede, dar uneori va emite judecăți, căci nu se va putea abține. Totuși, din cauza dorinței de a rămâne neutru, el nu își exprimă judecățile secrete despre lume.

Pești – Deziluzia

El caută să trăiască viața înconjurat de o ceață care să nu-i permită să vadă lumea exterioară. Acest lucru îi aduce deziluzii cu privire la tot, deoarece pentru ei, realitatea nu există.

Sursă: tasta.ro

Horoscopul zilei de 12 decembrie! Zodia care va întoarce banii cu lopata azi... Dragostea va pluti în aer în noaptea dintre ani! Zodiile astea îşi găsesc jumătatea chiar de Revelion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x