Antena Căutare

Ce spune forma unghiilor despre personalitatea ta! Testul pe care l-au încercat mii de persoane

Te-ai gândit vreodată că forma unghiilor poate "spune" lucruri interesante despre personalitatea ta? Potrivit secretele.com, iata principalele caracteristici pentru fiecare caz.

Ce spune forma unghiilor despre personalitatea ta! Testul pe care l-au încercat mii de persoane
| secretele.com

Te-ai gândit vreodată că forma unghiilor poate "spune" lucruri interesante despre personalitatea ta? Potrivit secretele.com, iata principalele caracteristici pentru fiecare caz.

Daca ai forma unghiei asemanatoare cu cea de la nr. 1 – Esti intotdeauna calculat si precis in ceea ce faci, ai un caracter puternic, o imaginatie bogata si esti plin de creativitate. Interactionezi foarte usor cu persoanele din jur.

Daca ai forma unghiei lata asemanatoare cu cea de la nr. 2 – Nu suporti minciuna si extrem de sincer. Acest tip de oameni nu prea fac greseli, spun mereu adevarul si sunt cele mai bune persoane de la care poti primi sfaturi.

Daca ai unghia asemanatoare cu cele de la nr. 3 sau 4 – Esti in general o persoana relaxata, cu o gandire pozitiva. Persoanele cu aceasta forma a unghiilor traiesc intr-un anumit ritm din care nu poti sa le scoti orice ai face. Nu bagi in seama problemele mici si esti mereu inconjurat de foarte multi prieteni.

Daca ai forma unghiei patrata asemanatoare cu cea de la nr. 5 – Esti un liderul absolut cu mult curaj si foarte iscusit. Ai o personalitate puternica si asta o poate observa oricine. Cu toate acestea, in preajma apropiatilor esti mult mai intelegator si maleabil.

Daca forma unghiei este asemanatoare unui triunghi, cum o regasim la nr. 6 sau 7 – Esti o persoana foarte inteligenta, perfectionista, inovatoare si originala. Acest tip de unghii sunt cele mai intalnite in randul geniilor. Majoritatea oamenilor sunt fascinati de acest tip de persoane.

Daca ai forma unghiei asemanatoare unei migdale, cum o regasim la nr. 8 – Esti o persoana loiala si prietenoasa, cu un aspect fizic placut, atragand mereu admiratia celor din jur. Acest tip de unghii le poseda persoanele care sunt foarte amabile, care stiu sa stea in „banca” lor. Majoritatea oamenilor se bucura de compania lor, datorita dragostei pe care o emana si a modului prin care rezolva problemele.

Daca ai forma unghiei asemanatoare cu cea de la nr. 9 – Esti o persoana cu o foarte buna viziune si cu o intuitie extraordinara. Aceste persoane gandesc intotdeauna pe termen lung si privesc orice problema in ansamblu. Sunt destul de calculate, gandesc pozitiv si inspira incredere. Acest tip de persoane sunt cele care pot porni intotdeauna o afacere de succes.

Sursa: secretele.com

Racii iau decizii importante, iar Berbecii se luptă! Horoscopul pentru 21 aprilie 2015... „Faceți ASTA dacă vreți buze ca ale mele!” O vedetă a stârnit un adevărat SCANDAL după ce mai multe tinere s-au privit o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x